Splošni pogoji / zasebnost

VAROVANJE PODATKOV

Lastnik spletne strani www.apartma-bovec.si podjetje MT storitve d.o.o., Rovšnikova ul. 2, 1210 Ljubljana Šentvid, ne zbira nobenih drugih podatkov razen podatkov, ki jih posredujete sami preko kontaktnega obrazca ali e-pošte za namene povpraševanj o ponudbi oz. rezervacij. Podjetje MT storitve d.o.o. se zavezuje, da bo posredovane podatke uporabilo skladno z veljavno zakonodajo izključno za pripravo ponudb, izstavitve predračuna/računa, pošiljanja promocijskih gradiv ipd. in da nobenih podatkov ne bo posredovala tretjim osebam.

PIŠKOTKI

Kaj so piškotki?
Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave uporabnikov s katerimi dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik – ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

Zakaj so piškotki potrebni?
Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Najpogostejše funkcije e-poslovanja ne bi bile mogoče brez piškotkov. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletno stranjo je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je s tem bolj učinkovito in prijetno.

Zakaj spletne strani uporabljajo piškotke?
Piškotke uporablja večina spletnih strani, so priročno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogov za uporabo piškotkov je tako več, kot prvi gotovo njihova lastnost shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani (podrobnosti o prilagoditvah posamezne spletne strani), pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev (spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju raznih statistik, o navadah spletnega uporabnika – saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani. Podjetja lahko s pomočjo piškotkov ocenijo učinkovitost zasnove svojih spletnih strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo uporabnikom na svojih spletnih straneh.

 

Piškoti na naših straneh

# Ime Namen Ključ Domena Čas veljavnosti
1 qTranslate Večjezikovna podpora qtrans_cookie_test apartma-bovec.si
2 Google Analytics Statistika ogledov strani __utma apartma-bovec.si 12. 06. 2015
3 Google Analytics Statistika ogledov strani __utmb apartma-bovec.si 12. 06. 2013
4 Google Analytics Statistika ogledov strani __utmc apartma-bovec.si
5 Google Analytics Statistika ogledov strani __utmz apartma-bovec.si 12. 06. 2013
6 Vreme.net Vremenski gradnik vreme vreme.zurnal24.si  
7 Facebook Gumb »všeč mi je« connect.facebook.net/sl

Kako upravljati s piškotki?
Večina spletnih brskalnikov omogoča, da nastavite vaše piškote. Piškotke lahko zavrnete ali jih sprejmete s funkcijo, vgrajeno v spletne brskalnike. Če piškotke zavrnete, lahko naprej uporabljate našo spletno stran, vendar določene podstrani ne bodo delovale.
Na naslednjih povezavah lahko najdete navodila, kako izključiti/vključiti piškote na posameznem spletnem brskalniku:
CHROME
FIREFOX
INTERNET EXPLORER
OPERA
SAFARI

Vaša privolitev
Z uporabo naših spletnih strani soglašate z objavljenimi pravili in uporabo navedenih piškotkov. V kolikor se s slednjimi ne strinjate, Vas prosimo, da si piškotke onemogočite v Vašem brskalniku po zgoraj navedenih navodilih ali pa da ne uporabljate naše spletne strani.